Videotuotantoa yrityksille

Mainosvideot, yritysesittelyvideot, referenssivideot, asiakaskokemusvideot, tuote-esittelyvideot.

Miksi video? Videolla kerrot enemmän ja nopeammin.

Videotuotanto

Videotuotantoa on monenlaista. Projektit alkavat alku kartoituksesta, mikä on yrityksenne tarve. Mitä haluatte sanoa, miten ja kenelle? Mikä on videon tarkoitus? Näihin kysymyksiin lähdemme vastaamaan. On useita erilaisia videoita, yritysesittelyvideot, referenssivideot, asiakaskokemusvideot, mainosvideot, rekryvideot, somevideot tai tuotevideot. 

Videotuotantoa voidaan tehdä todella suuresti, tai kohtuullisen kepeästi. Mallit, lavastukset, lokaatiot, käsikirjoitus, spiikit yms. asiat vaikuttavat projektin laajuuteen. Nämä asiat luonnollisesti vaikuttavat videon hinnoitteluun ja siksi hintoja ei ole ilmoitettu sivuillani. Kaiken voi tehdä niin monella tavalla. 

Yritysvideot

Hyvät yritysvideot koukuttavat ensimmäisistä sekunneista lähtien, ja jaksaa myös kannatella aivan viime sekunteihin saakka. Kiinnostava ja elävä video tuo sisältöä verkkosivuille, someen ja yrityksen esittely materiaaleihin. Hyvällä videolla on helppoa brändätä omaa palveluaan. Hyvällä yritysvideolla todella vaikutetaan ja ne herättää tunteita ja jäävät mieleen.

Videoiden avulla yritys saa viestinsä perille nopeasti ja ymmärrettävästi. Video kertoo muutamissa sekunneissa sen, minkä sanottaminen tai näkyväksi tekeminen olisi muuten hankalaa tai aikaa vievää. Netin kautta erilaiset mainosklipit ja -videot leviävät edullisesti ja tehokkaasti entistä suuremmalle joukolle ihmisiä. Somemarkkinoinnissa videoille kannattaa ostaa kohdennettua markkinointia. Tämä on nykypäivän markkinointia parhaimmillaan.

Somevideot

Kuinka pitkiä videoita sinä jaksat katsoa somessa? Kiinnostavan videon ei tarvitse olla pitkä – päinvastoin. Lyhyt ja tiivis sanoma menee perille varmemmin, tehokkaammin ja on helpommin levitettävissä. Kiinnostava video tempaa katsojan mukaansa ja innostaa jakamaan sen yhä laajemmalle yleisölle. Parhaimmillaan natiivisti julkaistu hyvä, puhutteleva tai hauska somevideo aiheuttaa reaktioita, ja keskustelua. Somevideoille kannattaa ostaa kohdennettua markkinointia, voit siis valita yleisösi, ketkä videon näkevät, missä ja milloin.

Mainosvideot ja esittelyvideot tuovat viestin julki hetkessä

Videokuva antaa erinomaiset mahdollisuudet vakuuttaa katsoja hetkessä yrityksen erinomaisuudesta ja hyvästä palvelusta. Mainosklipit toimivat lyhyen elokuvan tavoin: asiakas kiinnostuu, koukuttuu ja lopulta kokee oivaltamisen ilon. Asia, jonka esille tuominen tekstin muodossa kestäisi kauan, ilmenee videolla muutamassa kohtauksessa tutun ongelmakohdan tai muutaman repliikin avulla.

Yritysesittelyvideo

Yritysesittely videon avulla organisaatio pääsee näyttämään ja sanomaan sanottavansa omalla tyylillään. Persoonallisella videolla yritys erottuu kilpailijoista edukseen. Esittelyvideo on tehokas tapa tuoda omiapalveluita lähemmäs asiakkaita. He pääsevät kurkistamaan työtiloihin ja tekemiseen ennennäkemättömällä tavalla, ”behind the scenes”!

Asiakaskokemusvideot tarjoavat puolueettoman mielipiteen ostopäätöksen tueksi

Asiakaskokemusvideoiden avulla asiakas saa tukea omalle ostopäätökselleen. Jos toinen, puolueeton ja samaistuttava henkilö on ollut tyytyväinen palveluun tai tuotteeseen, kannustaa se muitakin tarttumaan samaan tilaisuuteen. Suosittelu toimii vahvasti, kun suosittelijana ei ole yrityksen edustaja tai työntekijä vaan toinen, ihan tavallinen kuluttaja. 

Asiakaskokemusvideo on paitsi erinomaista mainosta, myös todellista näyttöä siitä, että yritys on onnistunut työssään ja tavoitteissaan! Tyytyväisen asiakkaan positiivinen kokemus on upea palaute uusien, potentiaalisten asiakkaiden lisäksi myös yrittäjälle itselleen. Se luo vilpitöntä hyvää mieltä kaikilleosallisille katsojista tekijään!

Rekryvideot

Tänä aikana yrityksillä on ongelmia saada rekryttyä hyviä tyyppejä, tekijöitä töihin. Usein käytetään paljon rahaa ja vaivaa rekryämiseen. Tarkkaan mietitty kohderyhmä, markkinointi kanava auttaa hyvään alkuun suunnitellessa rekryvideota. Videon on syytä herättää huomiota. Erityisesti rekryvideoissa kannattaa käyttää ihmisiä, jotka tulevat lähelle katsojaa. Ihmiset haluavat katsoa toisia ihmisiä. Toiset ihmiset herättävät meissä tunteita, pystymme samaistumaan helposti.

Rekryvideoon kannattaa panostaa, samalla sillä rakennetaan positiivista työnantajamielikuvaa. Joka on tänä päivänä arvostettu ja kilpailtu arvo sekin.

Videot nettisivuille

Videot nettisivuilla parantavat hakukonenäkyvyyttä! Videon lisääminen verkkosivuille parantaa sijoitustasi Google-haussa, nettisivuilla siis kannattaa olla videota. Asiakkaat viipyvät pidempään nettisivuilla, joilla on videoita.

Dronekuvaus

Dronekuvalla lintuperspektiiviä videoihin. Laadukas dronekuva antaa valtavasti lisämaustetta mainosvideoon. Kaikkiin videoihin se ei ole tarpeellista, eikä sitä tule dronekuvan vuoksi laittaa mihinkään. Kun sille on videolla ammottava aukko ja lisäarvo, nostetaan drone ilmaan ja otetaan laadukkaat videot ja valokuvat.

Kysy lisää, vaikka heti!

Katsotaan yhdessä, millaisella videokuvalla saamme yrityksesi viestin näkyväksi!