Valokuvataitelija Päkä Rehu

OTA YHTEYTTÄ VAIKKA HETI
040 739 0471

Rantakatu 3, Oulu
pakarehu@gmail.com

Y-tunnus: 2948221-8

Henkilövalokuvaus

Video- ja valokuvaus laadukkaasti Oulussa, tai ympäri maailmaa

Näkemykseni kuvaamiseen on syntynyt elämänkokemuksen myötä

Opintoni Limingan taidekoulussa ja Helsinki Design Schoolissa ovat selkeyttäneet omaa ammatillista näkemystäni – uskallan tuoda persoonani mukaan ja etsiä tuoretta näkökulmaa töihini. Kuvistani ja videoistani löytyy aina jokin koukku, joka saa katsojan silmän viipymään töideni parissa.

Vuosien työkokemus vakuutusalalla on kehittänyt vuorovaikutustaitojani. Tästä taidosta pystyn ammentamaan korvaamatonta pääomaa työskennellessäni erilaisten ihmisten kanssa kuvaustilanteissa.

Oulun kauppaoppilaitoksessa opin katsomaan maailmaa myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta. Yrityksille kuvatessa olen oppinut yhdistämään tätä näkökulmaa visuaaliseen näkemykseen. Yritysvideon tärkein tehtävä on edistää yrityksen brändiä. Hyvä mainosvideo luodaan ammattimaisella visuaalisella ilmeellä, kiinnostavalla tarinalla ja houkuttelevalla tuotteella tai palvelulla. Yrityksen oma näkemys on vahvasti mukana tuotannon jokaisessa vaiheessa.

On inspiroivaa olla mukana seuraamassa kaikenkokoisten yritysten kasvuprosessia, vaikka haaveenani onkin sukeltaa aina vain haastavampiin ja suurempiin projekteihin. Mikään työtehtävä ei kuitenkaan ole liian hankala tai heppoinen – tartun valtavalla innostuksella erilaisten yritysten erilaisiin maailmoihin.

Laadukas kalustoni soveltuu monipuoliseen videoiden ja kuvan tuottamiseen

Laadukkaan, ajanmukaisen kalustoni ansiosta pystyn tuottamaan korkealuokkaista, 4K-laatuista videota sekä ensiluokkaista valokuvaa.

Kuvauskeikalle pakkaan laukkuuni huippu laadukkaan kameran rungon (Canon R5) sekä yleis linssin (Canon 24-70 2,8). Ilmakuvat ja videot otan näppärällä ja laadukkaalla kopterikamera Dji Mavic 2 PRO:lla. Näiden avuksi kulkee mukanani laadukkaat mikrofonit ja valaisimet tarpeen mukaan. Special kuvaukseen löytyy myös laadukas macro linssi sekä useita muita kiinteitä linssejä aukolla 1,4 tai tarvittaessa Gopro fusion 360 kamera. Joten kalustosta löytyy potkua tarpeen mukaan.

 

Valokuvaaja