Yritysesittelyvideo

Yritysvideo - Tilialakärppä Oy

Veljeni Seppo opetti minut hitsaamaan. Kokemus sekin sinänsä. Täytyi saada kuvauksiin savua ja aitoa hitsarin pajan tunnelmaa.  Kaikkea oppii, jos tahtoo!

Tilialakärppä tilasi yritysesittelyvideon. Videossa haluttiin näkyvän heidän helposti lähestyttävää ja palveluhenkistä henkilökuntaa. Alkuun tulisi saada mukaansatempaava koukutus, mielenkiinnon herättäjä. Toimitusjohtaja Mikko ymmärsi videon ensimmäisten sekunttien koukun merkityksen. Hän esitti, voisiko se olla sellainen, jossa asiakas soittaa ja saa vastaan listan asioista, joita hänen puhelunsa voisi koskea, ja saa valita niistä. Tartuin ideaan, ja tästä lähdimme yhdessä pohtimaan, miten se sitten oikein menisi niin, että Tilialakärppä saisi palvelevan maineen. Tiedostimme, että tarvitsemme ilmeikkään, ehkä tunnetun näyttelijän alkuun. Go Arcticin kautta löysimme rooliin sopivan Matti Patrosen. Alku on silmiä hivelevä.

Kokoonnuimme vielä suunnittelemaan videon muuta sisältöä yhdessä Tilialakärpän henkilökunnan kanssa. Paikalla oli Mikko ja muutama työntekijä. Mietimme, mitä asioita haluamme videolla tulevan esille. Toistamiseen sana ’palvelu’ nousi esille. Tilialakärpän slogan on todella tyhjentävä, palveleva Tilialakärppä. Yksikertaisuudessaan käsikirjoitus oli lopulta seuraavanlainen: koomisen alun jälkeen esitellään palveleva Tilialakärppä. Eli kuvataan palvelua erilaisessa muodossa.

Spiikissä Tilialakärpästä kerrotaan, millainen yritys he ovat. Ääneksi valikoitui tunnettu ja vakuuttava äänen ammattilainen Torsti Spoof.

Tätä videota oli ilo toteuttaa aktiivisen ja positiivisen henkilöstön kanssa. Kuvasimmme veljeni hitsauspajassa alkukohtaukset, Koitelinkoskella virkistyspäivää ja loput Tilialakärpän toimistolla.

Video on saanut paljon kehuja katsojilta. Erityisesti alun koomiseen kohtaukseen meidän kaikkien on helppo samaistua.

Kysy tarjous yritysesittelyvideosta!