Ensimmäinen mainosfilmini

Videotuotanto - Rakastu maalariin

Mainosfilmituotantoa

”Me halutaan siihen romantiikkaa, me halutaan, että maalareiden huono maine kirkastetaan.”, sanoi Samuli Soronen videon tilaushetkellä. Tämän pohjalta laadimme käsikirjoituksen.

Toteuttamisessa uutta oli kuvauslokaatioiden etsimiset, mallien hankkiminen, taksin varaaminen kuvausta varten, mallien ja rekvisiitan valinta, vuorosanojen laatiminen. Editointivaiheessa eteen asteli haaste musiikin valinnasta. Mukaansa tempaava video on audiovisuaalinen kokemus, näin ollen musiikilla on valtavan suuri merkitys videoissa. Väittäisin, että äänillä vaikutamme vahvemmin tunteisiin. Halusin tähän musiikin, joka elää mukana kuvan tunnelmissa, ja sitä ei suoraan voinut ostaa, joten tilasin musiikin Juhani Pelkoselta.

Käytin kuvatessa sukkahousuista rakennettua filtteriä. Näin kuvasta tuli hieman pehmeämpää, hempeämpää.

Videota on nyt katseltu yli 200 tuhatta kertaa Youtubessa. Videoon oltiin todella tyytyväisiä, ja se on saanut paljon hyvää palautetta.

Tekijänä tietysti näen ja kuulen videossa muutamia aloittelijalle tyypillisiä kömpelöitä ratkaisuja. Mutta mitäpä olisikaan teos, joka ei opettanut mitään tekijälleen.

 

Kysy tarjous videotuotannosta!