Koomikko Matti Patronen

Rekryvideo - Isännöinti Vuorma

Rekryvideo, jolla halutaan vaikuttaa, herättää isännöitsijöitä, joilla ei ehkä ole kaikki asiat ihan niin hyvin, kuin ne voivat olla Isännöinti Vuormalla.

Rekryvideon käsikirjoitusta ja suunnittelua tehtiin porukalla, johon kuului minun lisäksi yrittäjät sekä kolme Isännöinti Vuorman työntekijää. Käsikirjoitusta on hyvä käännellä ja väännellä ja siihen on myös hyvä jättää tilaa sattumuksille. Malliksi valitsimme oululaisen koomikon Matti Patrosen. Hän sai tuoda oman osuutensa vuorosanoihin koomisin piirtein. Kyllä koomikot oivaltavat. Matin oli näyteltävä isännöitsijää, joka kyllä tykkää työstänsä kuin hullu puurosta, mutta hänen työmäärä käy yli ymmärryksen ja inhimillisen sietokyvyn. Matti oivalsi nopeasti roolinsa ja kuvaukset saatiin vauhtiin.

Kuvauspäivä aloitettiin aamusta studiollani, jossa kuvasimme koomikko isännöitsijän temmeltämistä. Puolenpäivän aikaan pääsimme siirtymään Isännöinti Vuorman tiloihin. Tunnelma oli odottava ja hieman jännittäväkin. Kuvauspäivät ovat erityisiä yrityksille ja heidän henkilökunnalle. Ne ovat kuin virkistyspäiviä keskellä normaalia arkea.

Jos jotain tehdään, tehdään se kunnolla. Se näkyy myös siinä, kuinka Vuorma on hankkinut mainokselle näkyvyyttä. Mainos on saanut hyvää huomiota linkedinissä, Kalevassa, somessa. On turha ostaa videoita pöytälaatikkoon. Niille pitää hankkia näkyvyyttä oikeista kanavista.

Tätä videota oli todella mukava tehdä, alusta loppuun saakka. Asiakkaan palaute on lyhyt ja ytimekäs, loistavaa työtä Päkä!