Konsertin mainosvideo

Videotuotanto - Oulun hiippakunta

Mainosvideo, jolla kerrotaan, että Pohjoinen hiippakunta täyttää tänä vuonna 170 vuotta ja että sen kunniaksi järjestetään Bachin H-molli-messukiertue. Materiaalia on tarkoitus näin ollen käyttää konsertin mainostamiseen sekä muutoin hiippakunnan juhlavuoden esittelyyn.

”Video voisi sisältää pohjoista luontoa”, muuta toivetta ei juuri esitetty. Juttelin aiheesta ystäväni Tarjan kanssa. Tarja tykkää liikkua luonnossa, rakastaa pohjoista, tuntureita ja siellä olemista. Ideoimme yhdessä, että voisimme yhdistää intohimomme, ja painua pohjoisen kairaan kuvaamaan videolle tarvittavaa materiaalia.

Laadimme käsikirjoituksen ja suunnitelman.

Kuvaus tapahtui parhaan kaamoksen aikaan. Pakkasimme vaeltamiseen ja retkeilyyn tarvittavat eväät, vaatteet sekä kamerakaluston ahkioihimme ja ajoimme Raattamaan. Läksimme Vuontispirtiltä Nammalankuruun perjantaiaamuna. Tiedossamme oli noin neljä kilometriä jyrkähköä nousua. Matka oli todella raskas kaiken kantamuksen kera. Luminen kaunis maisema antoi voimaa hiihtää ja välillä tarpoa hangessa. Kuvasimme matkan aikana muutamia kohtauksia. Saavuimme ennen pimeää Nammalankurun varaustuvalle, josta olimme varanneet yösijat. Kuvasimme seuraavan päivän aikana lähitunturissa lisää ja yövyimme toisen yön samaisessa tuvassa. Paluumatka olikin sitten kepeä, siinä oli ahkiossa pitelemistä vauhdin kiihtyessä kohti mutkaa. Lapsen mieli pulpahti pintaan!

Joskus täytyy mennä kauas, jotta saavutetaan jotakin kaunista.

Kysy tarjous mainosvideosta!