Brändikuvaus

Nettisivujen kuvitusprojekti

Brändikuvat - WoodComp Oy

Woodcompin tehdas on iso ja siellä on paljon kuvattavaa. Brändikuvauksia varten oli annettu pitkä kuvauslista detaljikuvasta yleiskuvaan ja työn tekemiseen, olipahan pyydetty myös hyvää meininkiä kuviin. Verkkosivujen uudistuksen toteutti https://www.visuad.fi.

Omaan työhönsä keskittyneitä ihmisiä kuvatessa täytyy olla rohkea. Kuvaajan pitää uskaltautua menemään lähemmäs, pyytää hetkeksi hiljentämään tahtia, pyytää työntekijää hymyilemään ja lopuksi ottaa kuva. Vaikeinta on se, että pyytää tämä kaikki vielä uudelleen, mikäli siihen on tarvetta. Mitä rohkeammin menee työtä tekevän luokse, pysäyttää ja pyytää, sitä parempia kuvia voi saada. Joskus kuvaan täytyy jopa suostutella kuvattavia. Yleensä ihmisiä jännittää asettautua kuvaan, mutta kuvauksen jälkeen tunnen, että kuvattava on kokenut jotain mukavaa, uutta ja erilaista. Heittäytyminen epämukavuusalueelle vahvistaa.

Kuvan muokkauksessa kuviin on tietoisesti jätetty Woodcompin brändivärit, muut on karsittu pois. Tämä valinta tekee kuvista entistä arvokkaampia ja selkeämpiä.

Asiakkaat olivat todella tyytyväisiä kuviin ja nettisivuihin!

Kysy tarjous!