Videotuotantoa metsässä

Mainosfilmi - Seoptimi Oy

Hakukoneoptimoidun sisällön tuottaja Seoptimi tarvitsi videon B2B-markkinointiin.

Kerroin suunnitteluvaiheessa, että kaikki hullutkin ideat kannattaa sanoa ääneen.

Niinpä niitä hulluja ideoita ideoitiin sitten porukalla: Väsynyt asiakas eksyksissä suolla. Seoptimilaisilla korkkarit jalassa metsässä. Hyvän haltijan korvat. Usvaa, savua eli savukone. Maagisuutta. Palveleva Seoptimi inspiroivassa miljöössä, metsässä, nykyaikaisesti ja tyylikkäästi.  Eksyksissä oleva yrittäjä löytää heidät. Yrittäjän habitus muuttuu, kun hän löytää avun Seoptimilta. Laadukas sisältö on osa yrityksen ilmettä.

Kaikki keksimämme ideat päätimme toteuttaa. Malli löytyi kohtuudella. Kontista löytyivät asusteet yrittäjälle. Marraskuun maanantai kello kuusi aamulla, kuvauspaikkana Oulun Pilpasuo. Peräkärrystä puretaan huonekalut, aggregaatti ja savukone. Lavasteet on aseteltu, malli on pukeutunut, kaikki on valmista. Odotamme, että pimeys hiukan väistyy. Tunnelma on maaginen, ehkä hieman epätodellinen!

Sitä intoa, aktiivisuutta, heittäytymistä, mitä kuvaustilanteissa saa seurata, on ihana nähdä! Seoptimin henkilöstö puolisoineen antaa kaikkensa, jotta kuvaukset sujuvat hyvin. Näyttelijä Jaakko Hietamäki on tarkka ja tekee kaikkensa, että kohtaukset ovat varmasti riittävän hyviä. Näyttelijän nöyryys ja aktiivisuus on iso osa saavutettua lopputulosta. Ensimmäisen kohtauksen kastumisesta aiheutunut kylmyys ei miestä lannista. Hänenhän tuleekin näyttää vilustuneelta ja surkealta. Savukoneen käyttäjinä toimivat miehet, eivät ole aikaisemmin moista roolia suorittaneet. Omatoimisesti he omaksuvat nopeasti tuulen vaikutuksen savuun ja juoksevat milloin mihinkin suuntaan, jotta savu saadaan haluttuun paikkaan.

Kokemus on kaikille osapuolille upea ja upea kuvauspäivä päätetäänkin yhteiseen lounastamiseen  – väsyneinä, mutta erittäin hilpeinä ja iloisina.

Seoptimilaiset ja kaikki videon nähneet tykkäsivät Seoptimin videosta kovasti!

Kysy tarjous!