Joulutervehdys video

Brändivideo - Päkä Rehu

Videokuvaajalla ei ole videoita, suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Yhden kunnon brändivideon olen kuitenkin saanut yritykselleni tuotettua.

Olin inspiroitunut yhdestä vanhasta valokuvasta, jossa oltiin hienostuneesti kuusenhakureissulla, lumisotasilla. Halusin tehdä kuvan mukaisen jouluvideon vanhan ajan tyyliin. Pyysin malleiksi ystäväpariskuntaa Sallaa ja Jaakkoa sekä veljen tyttöä Tiiaa. Hankin heille asusteet Morsiusliike Glamourista, Pivis Vintagesta ja hattuateljee Saarasta.

Käsikirjoitus oli yksinkertainen. Hienostuneet ihmiset hakemassa kuusta, kunnes Tiia heittää lumipallolla Jaakkoa, ja tästä alkaa lumisota. Ei sen kummempaa. Kuvaustilanteessa Tiia heitti useamman kerran Jaakkoa lumipallolla. Tarkoitus oli osua hattuun, mutta heitto ei siihen ensimmäisillä kerroilla osunut. Yhdessä otoksessa lumipallo osui suoraan Jaakon korvaan, pyysin spontaanisti Jaakkoa jatkamaan tuosta heitosta raivokasta ja vihaista miestä, joka vastaa huutoon kahta kauheammalla mitalla. Lopulta leikkauspöydällä tämä kohtaus ja sen koomisuus viehättää minua niin paljon, että haluan käyttää sen videoon.

Tällä videolla on paljon erilaista tunnetta. Joulurauha, harmonia, ärtyminen, jopa vihastuminen sekä lopulta niin leikkisä ja sopuisa tunnelma. Videossa on nostalginen väritys ja vanhan filmin tuntu, joka on tehty leikatessa efekteillä. Kolme eri musiikkia tekee kiemuroita merkittävissä kohtauksissa ja näin videoon on saatu tunnetta. Tykkäsin kyllä tästä videosta!

”Ihmettelin, että miksi pyydät meitä näyttelemään videollesi, koska emmehän me osaa näytellä. Sitten kun olimme kuvaksissa, tunsinkin itseni hyväksi näyttelijäksi. Annoit niin paljon hyvää palautetta ja ohjeistit meitä niin, että tunsimme itsemme hyviksi näyttelijöiksi”, sanoi Salla Hietamäki kuvausten jälkeen.

Kysy tarjous!