Valokuvauskurssi

Pölyttyykö kamerasi kenties kaapissa?

Oletko vasta hankkinut järjestelmäkameran, mutta et osaa sitä vielä käyttää? Haluatko oppia kuvamaan järkkärillä? (Tai saadaa kuvaamiseesi lisää varmuutta?) Nyt on tarjolla valokuvauksen perusteet kurssi. Konkreettista tekemistä ja oppimista pienryhmässä, upealla paikalla Oulun torinrannassa.

Valokuvaaja oulu

Tällä valokuvauskurssilla opit valokuvauksen perusteet.

Kurssiin sisältyy viisi kurssi iltaa, joilla syvennytään eri aiheisiin ja kokeillaan omalla kameralla käytännössä oppimaamme. Kursseilta saat kotiläksyt, ja palautetuista tehtävistä kriittisen, mutta rakentavan palautteen.

Kurssi on paras sinulle, jota valokuvaus kiinnostaa, mutta vielä et ymmärrä kameraasi. Kurssilla on vaatimus omasta kamerasta, mutta kamera voi olla järjestelmäkameran lisäksi myös pokkari. Kurssi illat järjestetään studiollani Oulun torirannassa, kahden viikon välein, iltaisin kello 17-20. Valokuvauskurssillani opit tuntemaan kamerasi vimpstaakelit, konttaamaan sekä ryömimään eli sommittelua ja tietysit perusjutut kuvankäsittelystä.

Viiden kurssi illan aiheina tuleekin olemaan seuraavat asita:

Tiistai 16.8.2022 17-20 Vimpstaakelit: aukko, suljinaika, iso-arvo yms.
Tiistai 30.8.2022 17-20 Kertaus on opintojen äiti ja vähän lisää kaikkea mikä viimeksi jäi sanomatta
Tiistai 13.9.2022 17-20 Konttaamalla perspektiiviä ja katsomalla sommittelua
Tiistai 27.9.2022 17-20 Kuvankäsittelyn perusteita
Tiistai 11.10.2022 17-20 Aihe valikoituu tarpeen mukaan

Päkä Rehun studiolla Rantakatu 3, Oulu

Hinta: 250€(sis. alv)
Kurssin vaatimuksena on oma kamera! Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 8 henkilöä. MAKSIMISSAAN kurssille mahtuu 12 henkilöä.

Ilmoittaudu!

Voit ilmoittautua kurssille lähettämällä minulle sähköpostiin alla näkyvät tiedot laskutusta varten. Vahvistan ilmoittautumisesi vastaamalla viestiisi mahdollisimman pian! Voit myös alla olevaan sähköpostiin lähettää kaikki kysymykset mitkä mietityttävät kurssiin liittyen!

Lisää sähköpostiin nämä asiat:
Nimi
Puhelinnumero
Postiosoite