Työntekijäsi ovat yrityksesi kasvot – millaisen henkilökuvan asiakkaillesi välität?

 

Henkilökuva on molemminpuolinen viesti

Kasvot eivät ole vain pintaa. Ne ovat ensimmäinen vaikutelma, minkä annamme. Kuva ilmentää sekä henkilön omaa persoonaa että hänen edustamaansa organisaatiota. Asiakkaan on luontevaa asioida yrityksen edustajan kanssa, jonka hän tunnistaa näköisestään valokuvasta. Yritystä on helppo markkinoida osaavana ammattilaisena, kun henkilökuvien kautta organisaatiosta välittyy kuva laadusta ja taidosta.

Ammattimaisesti toteutetut henkilökuvat toimivat viestinä sekä ulospäin että sisäänpäin, työntekijälle itselleen. Onnistunut henkilökuvaus luo kuvattavalle itsevarman tunteen ja ammattiylpeyden, joiden voimalla omilla kasvoillaan voi rohkeasti tuoda esille yritystä ja sen kannattamia arvoja. Yhtenäiset, räätälöidyt henkilökuvat erottavat yrityksesi työntekijät edukseen – yritys ei ole vain nimi paperilla, vaan sillä on kasvot, elämänkokemus, koko historia.

Valokuvaus ouluHenkilökuvaus ouluValokuvaaja oulu

Henkilökuvat kotisivuilla tuovat yritystä lähemmäs asiakasta

Asiakas haluaa tietää, kuka hänen asiastaan on kiinnostunut. Hän ei halua arvailla, kuka yhteydenottoihin vastaa. Yrityksen tehtävänä on tuoda kasvoillaan koko persoonansa peliin. Näyttää, että olemme olemassa ja meidän puoleemme voi kääntyä. Sitä kotisivujen henkilökuvien tulisi viestiä. Me olemme täällä ja meiltä saat tarvitsemasi.

Kotisivuille ladatut henkilökuvat kertovat, että yritys toimii suoraselkäisesti omilla kasvoillaan. Ne ilmentävät inhimillisyyttä sekä helposti lähestyttävää joukkoa omia persooniaan. Asiakkaalla on matala kynnys tarttua puhelimeen tai täyttää yhteydenottolomake, kun hän näkee, millainen persoona puhelinlinjan tai sähköpostin toisessa päässä vastaa.

Henkilökuvaus oulu

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – mikä kuvaa sinun yritystäsi?

Ammattilainen tuo henkilökuvaan mukaan juuri oikeanlaisen ilmeen, vakuuttavan mutta samalla lämpimän inhimillisen. Ammattilainen osaa yhdessä yrityksen edustajan kanssa luoda linjan, minkä mukaan valmiit kuvat toteutetaan. Huokuuko yrityksesi kasvoista asiantunteva ammattitaito, helposti lähestyttävä rentous vai kaikki nämä yhdessä?

Yritysten henkilökuvauksissa olen saanut runsaasti kiitosta siitä välittömyydestä, minkä pystyn luomaan kuvaustilanteeseen. Sama inhimillisyys siirtyy myös ottamiini kuviin, vaikka henkilökuvaukseen ei käytettäisikään aikaa kuin muutamia minuutteja. Kun kuvattava on oma itsensä, hänen persoonansa ainutlaatuisuus välittyy ponnistelematta myös kuviin.

Aika ajaa, kasvot muuttuvat, elämänkokemus karttuu. Samalla kun organisaatiosi kasvaa ja kehittyy, kehittyvät myös sen työntekijät. Olisiko yrityksesi aika päivittää henkilökuvat yhtenäisiksi ja ajan tasalle? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää! Yhdessä pystymme tuomaan yrityksesi parhaat kasvot edustavalla tavalla esiin!