Brändikuvaus

Hyvin suunniteltu -puoliksi tehty

Brändikuvat - 9Solutions

9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. Kuvasimme heille läjän brändikuvia sekä henkilökuvia. Tämä projekti toteutettiin sillä tavalla, että ensin kävin tutustamassa asiakkaan tiloihin ja ideoimme yhdessä kuvatarpeita. Asiakkaan tarve oli uusille brändikuville nettisivuja varten  sekä kuvia rekryilmoituksiin. Otin itselleni tiloista kuvia, tilat oli tosi monipuoliset, jotka aina helpottavat valokuvaajan työtä. Tämän pohjalta laadin kuvaussuunnitelman, asiakas hyväksyi suunnitelman ja tämän mukaan kaikkien oli helppo lähestyä kuvauspäivää. Kuvaussuunnitelmani sisältää ideakuvia sekä kirjallisen kuvaussuunnitelman kuvakohtaisesti.

Henkilökunta oli hyvin latautunut ja hyvällä asenteella mallin rooleissa. Kuvaustilanteet ovat parhaimmillaan tosi hauskoja, kuten tällä kertaa oli. Kuvausaika oli sovittu yrityksen kesäjuhlien alle, ja se onkin hyvä hetki pitää hauskaa kuvausten merkeissä ennen illan juhlia.

Asiakkaalta saatu palaute lämmittää mieltäni. ”Meiltä tuli sisäisesti paljon hyvää palautetta, että ammattitaitoinen ja mukava kuvaaja, joka sai rentoutumaan. :)”