KATSELEN ELÄMÄÄ LINSSIN LÄPI, JA MINULLA ON JATKUVA TARVE TALLENTAA ASIOITA KAMERALLE. ENITEN SIISTIÄ ON SE, KUN VOI ANTAA YRITYKSILLE PALASEN MARKKINOINTIA JA AUTTAA NIITÄ MENESTYMÄÄN.

Opintoni Limingan taidekoulussa ja Helsinki Design Schoolissa rohkaisivat minua käyttämään oman näköistäni luovuutta videoissa ja kuvissa. Markkinointi ja asiakaspalvelu tulivat aikanaan tutuiksi Oulun kauppaoppilaitoksessa. Sittemmin eräässä vakuutusyhtiössä työskennellessäni opin valtavan hyväksi vuorovaikuttajaksi, ja se jos jokin on tärkeä taito ihmisiä kuvatessa. Valokuvaushan onkin oikeastaan vuorovaikutusta.
Helsinki Design Schoolissa saatu valokuvaajan tutkinto vuonna 2017 teki minusta lopullisesti valokuvauksen ammattilaisen. Siellä kokemusten vaihto mm. Paola Suhosen, Marko Rantasen ja muiden konkarikuvaajien kanssa avasi silmiä ja antoi rohkeutta ottaa mitä ihmeellisempiä kuvaushaasteita vastaan. Jatkuva tarve tallentaa asioita kameralle on johtanut siihen, että tuotan nykyään yrityksille arvoa valokuvilla ja videoilla.
Mielenkiintoista on tehdä tätä matkaa; yrityksestä toiseen saan nähdä ja kuulla, mitä kukin tekee ja toimittaa. Parhaat apulaiseni valo- ja videokuvaajan työssäni ovat nöyryys ja ahkeruus.

Soita vaikka heti!

Päkä Rehu

040 739 0471

pakarehu@gmail.com

Zatelliitintie 21, 90440 Kempele

Y-tunnus: 2948221-8