Hyvä että me sitäkin tutkimme. Ei tutkimus ole väärä. - Eino Leino Hymyilevä apollo

Rak3a - OSAO, OAMK ja Oulun yliopisto hankevideo

Sain olla toteuttamassa videota hankkeelle, jossa kehitettiin ammatillisen oppilaitoksen (OSAO) ja korkeakoulujen (Oamk ja Oulun yliopisto) yhteisen rakennusalan toimintamallia. Malli rakennettiin osaamisen kehittämisen ja työelämän osaamistarpeiden pohjalta nousevien teemojen avulla. Hankkeen toimenpiteillä kuin myös videolla tavoittelimme rakennusalan koulutusten vetovoiman lisääntymistä.

Käsikirjoitus tuotettiin yhdessä tilaajan kanssa. Halusimme tekemisen meininkiä, ripaus nopeutta tapahtumiin, sekä faktaa vakuuttavan Torsti Spoofin äänellä kaikumaan opiskelijoiden korville. ”Video oli kyllä tosi onnistunut ja sitä ollaan voitu hyödyntää monessa eri tarkoituksessa.” Projektin johtajan suusta kuullut terveiset ilahduttavat mieltäni.

Rakennusala on tullut tutuksi minulle monissa erilaisissa kuvausprojekteissa, periaatteessa jos osaisin tehdä kaiken, mitä olen nähnyt, osaisin rakentaa talon ja vaikka kerrostalonkin. Mutta onnekseni en osaa tehdä läheskään kaikkea mitä nähnyt oon, muuten kuolisin työhön.