Studiokuvat yrityksille

Valokuvaus studioni sijaitsee Rantakatu 3, Oulussa.

Studiokuvat sellaisena kuin haluat

Studiollani on mahdollista kuvata vaikka ja mitä! Henkilökuvat, potretit, studiokuvat ja ryhmäkuvat onnistuvat studiollani studiovaloissa tai luonnonvalolla. Kuvaan nykyaikaisia digikuvia sekä wet plate eli märkälevy kuvia 1851 vuoden tekniikalla. Upeat syvät ikkunapuitteet, korkea katto. Mitäpä valokuvaajana voisin enempää toivoa! Lisäksi studiollani on upeat puitteet kuvata videoille kohtauksia. Täällä on runsaasti tilaa myös lavastamiseen.

Minulla on tunne, että asiakkaat jotka ovat käyneet täällä kuvattavana, ovat tilojen ja tunnelman vuoksi saaneet kokea kuvaushetkessä aavistuksen jotain suurempaa, kuin pelkkä kuvaus. Eräs asiakkaani hehkutti, tämä oli mieletön kokemus! Juuri mielettömiä kokemuksia haluankin tarjota kaikille kuvattavaksi tuleville!

Studiolleni on helppoa saapua

Studioni sijaitsee upeassa rakennuksessa osoitteessa Rantakatu 3, Kiinteistö Oy Arkkitehtiosastossa. Rakennus on tiilestä muurattu, rapattu kivirakennus, sen on suunnitellut insinööri Hugo Neumann vuonna 1882.  Se valmistui Svendelinien suvun kauppakartanoksi vuonna 1884. Kiinteistö siirtyi konkurssin myötä jo vuonna 1886 valtion haltuun.

Rakennus on toiminut koulu- ja opetustiloina vuodesta 1888 lähtien. Viimeisimpänä käyttäjänä on ollut Oulun Yliopiston arkkitehtuurinosasto. Nykyään tilat omistaa Rakennusteho Oy sekä Fingersoft Oy, ja täällä toimii eri alan yrityksiä.

Rakennus on osa valtatakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä, Oulun rantakorttelien julkinen kaupunkitila. Sen ikkunoista on näkymä Oulun kultturisesti merkittäviin maisemiin, kauppatorille, kirjastoon sekä idyllisiin aittoihin. Lisäksi ikkunoistani on näkymä merelle saakka. Mitä studion ikkunanäkymiltä voisi enempää toivoa!

Studiokuvat rennosti ja rauhallisesti

Toivon jokaisen viihtyvän kamerani edessä. Niinpä rakennan kuvaustilanteet asiakkaani huomioiden. Toisille kuvattava oleminen voi olla jopa epämiellyttävää, joten pyrin rentouttamaan ja vapauttamaan ilmapiirin olemalla itse luonnollinen ja helposti lähestyttävä.

Upeiden kuvien taustalla on sekä vapautunut kuvattava että oikein mietityt puitteet. Jokaisen persoona saa näkyä kuvassa.  Aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.