Studio Rantakatu 3

Ihana studioni

Erilaisten kuvausympäristöjen lisäksi välillä on tärkeää saada kuville studiotausta. Studiokuvat ovat toisinaan parempi vaihtoehto luonnolliselle taustalle. Studiossa ei tarvitse miettiä säätä, valaistusta tai muita kuvaamiseen vaikuttavia tekijöitä.

Studiokuvat sellaisena kuin haluat

Studiollani on mahdollista kuvata vaikka ja mitä! Henkilökuvat, potretit, studiokuvat, ryhmäkuvat ja vaikkapa perhekuvat onnistuvat studiollani studiovaloissa tai luonnonvalolla. Upeat syvät ikkunapuitteet, korkea katto. Mitäpä valokuvaajana voisin enempää toivoa! Lisäksi studiollani on upeat puitteet kuvata videoille kohtauksia. Täällä on runsaasti tilaa myös lavastamiseen.

Minulla on tunne, että asiakkaat jotka ovat käyneet täällä kuvattavana, ovat tilojen ja tunnelman vuoksi saaneet kokea kuvaushetkessä aavistuksen jotain suurempaa, kuin pelkkä kuvaus. Eräs asiakkaani hehkutti, tämä oli mieletön kokemus! Juuri mielettömiä kokemuksia haluankin tarjota kaikille kuvattavaksi tuleville!

Studiolleni on helppoa saapua

Studioni sijaitsee upeassa rakennuksessa, osoitteessa Rantakatu 3, Kiinteistö Oy Arkkitehtiosastossa.

Studioni sijaitsee Rantakadulla vanhassa, hienossa talossa yhdessä Kiinteistö Oy Arkkitehtiosaston kanssa. Rakennus on tiilestä muurattu, rapattu kivirakennus, sen on suunnitellut insinööri Hugo Neumann vuonna 1882.  Se valmistui Svendelinien suvun kauppakartanoksi vuonna 1884. Kiinteistö siirtyi konkurssin myötä jo vuonna 1886 valtion haltuun.

Rakennus on toiminut koulu- ja opetustiloina vuodesta 1888 lähtien. Viimeisimpänä käyttäjänä on ollut Oulun Yliopiston arkkitehtuurinosasto. Nykyään tilat omistaa Rakennusteho Oy sekä Fingersoft Oy, ja täällä toimii eri alan yrityksiä.

Rakennus on osa valtatakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä, Oulun rantakorttelien julkinen kaupunkitila. Sen ikkunoista on näkymä Oulun kultturisesti merkittäviin maisemiin, kauppatorille, kirjastoon sekä idyllisiin aittoihin. Lisäksi ikkunoistani on näkymä merelle saakka. Mitä studion ikkunanäkymiltä voisi enempää toivoa!

Studiokuvat rennosti ja rauhallisesti

Toivon jokaisen viihtyvän kamerani edessä. Niinpä rakennan kuvaustilanteet asiakkaani huomioiden. Toisille kuvattava oleminen voi olla jopa epämiellyttävää, joten pyrin rentouttamaan ja vapauttamaan ilmapiirin olemalla itse luonnollinen ja helposti lähestyttävä.

Upeiden kuvien taustalla on sekä vapautunut kuvattava että oikein mietityt puitteet. Jokaisen persoona saa näkyä kuvassa. Tai vaihtoehtoisesti kuva voidaan ottaa mahdollisimman pelkistettynä, mustavalkoisena ja minimalistisena. Aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.